Отпушване на тоалетни и мивки

Индикациите за запушване на каналите на мивки и тоалетни са ясно видими и макар понякога да изглеждат минимални, не бива да се пренебрегват. В случай че забележите трудно оттичане на водата към канализационната мрежа в мивката и/или тоалетната чиния, не се колебайте да ни потърсите.

Какви са най-честите причини за запушване на тоалетни и мивки?

Причините за запушване могат да бъдат много и различни. В общия случай обаче се касае за липса на добър наклон на канала, неправилна експлоатация (най-често изпускане на предмети в канала), натрупване на мръсотия с годините.

Всички те водят до възпрепятстване нормалната оттичаща функция на канала. Оттук се поражда съществено неудобство за всички ползващи санитарно-хигиенните кътове у дома.

В много случаи тези състояния могат да бъдат предотвратени при внимателната им експлоатация, предпазване на каналите от попадането на излишни мръсотии, мазнини, косми и т.н.

В други случаи обаче, в резултат на дългогодишната си употреба, каналът просто се запушва от мръсотията, която преминава ежедневно през него. Това е съвсем естествен процес, предвид предназначението на канализационните канали – да отвеждат отходните води.

Независимо каква е причината за поява на запушване в канала на мивката или тоалетната обаче, навременната реакция по отпушване има ключова роля.

Защо да изберете услугите по експресно отпушване на тоалетни и мивки от ТуБо?

Ние сме фирма в областта на услугите по поддръжка и отпушване на канализационни мрежи, чийто дългогодишен опит и експертиза в бранша ни нареждат сред предпочитаните фирми за района на София.

Разполагаме с дежурни екипи от водопроводчици, които разполагат с целия набор от технически приспособления и оборудване за локализирането и ефективното отстраняване на различни видове запушвания.

Не се колебайте да ни потърсите, когато имате нужда от спешно съдействие с гарантирани отлични резултати на достъпни цени. Ние сме на линия 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС СЕГА

Професионални ВиК услуги

Извършваме целия набор от ВиК дейности по ремонт и поддръжка, от които имат нужда съвременните домакинства. Изграждане на инсталации, осъществяване на ремонтни и монтажни работи, подмяна на стари тръбопроводи и отделни компоненти, част от водопреносната мрежа.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС СЕГА