Експертно отпушване на канали в София

Вследствие на дългогодишната експлоатация, натрупването на мръсотия и попадане на различни предмети в каналите, те могат да се запушат. Канализационната мрежа има важно значение за всеки съвременен дом. Тя е отговорна за поддържането на отлична хигиена и минимизиране риска от появата и разпространението на болести.

Подобно запушване изисква навременна реакция от страна на експерти по отпушване на канали – ние от ТуБо можем да ви съдействаме.

Защо ви е нужно съдействие в случай на запушвания на канали?

Проблемът се свързва с невъзможност за източване на водата към канализацията, връщане на мръсотия, поява на лоши миризми и т.н. Състояния, които създават реална предпоставка за пораждане на дискомфорт и заплаха от зарази.

Ето защо ние от ТуБо сме на разположение по всяко време на денонощието, всеки ден, за да реагираме своевременно на всеки ваш сигнал, свързан с отпушване на канали.

Дежурните ни екипи са съставени от тесни специалисти, които разполагат с професионална техника и оборудване. Те могат да се справят с всяка една ситуация на запушване в кратки срокове, постигайки отлични резултати.

Какви запушвания на каналите можем да отстраним?

Специалистите на ТуБо могат да се справят с проблема запушени канали от всякакъв тип. Локализираме и отстраняваме запушвания в канали с различни размери на тръбите – от ф50 до ф800, както и дължина до 28 м. Справяме се еднакво ефективно, независимо дали става въпрос за каменинови, и/или PVC тръби.

Наред с отпушването на канализацията, можем да съдействаме още и при отпушването на вертикални и хоризонтални щрангове, канали на мивки, вани, перални, съдомиялни, тоалетни и други.

Доверявайки ни се, можете да сте сигурни в коректността и качеството на предлаганата услуга. Стремим се да предложим максимално достъпни цени за типа услуги, които осъществяваме.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС СЕГА

Професионални ВиК услуги

Извършваме целия набор от ВиК дейности по ремонт и поддръжка, от които имат нужда съвременните домакинства. Изграждане на инсталации, осъществяване на ремонтни и монтажни работи, подмяна на стари тръбопроводи и отделни компоненти, част от водопреносната мрежа.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС СЕГА