Професионални услуги по ВиК отпушвания в София

Запушването на каналиацията е една от най-неприятните ситуации, с които може да се сблъска всяко едно домакинство днес. Запушването е проблем, който може да доведе до редица неблагоприятни последици като наводнения, миризми, мръсотия и т.н.

От ТуБо сме насреща всеки ден и по всяко време на денонощието, за да реагираме при нужда от отпушване на канали, мивки, тоалетни, водосточни тръби и улуци.

Защо съдействието от страна на специалисти при отпушване е наложително?

Доверявайки се на експерти, предоставящи услуги по отпушване на канали, мивки, тоалетни, улуци, водосточни тръби и т.н. повреди по ВиК мрежата, можете да бъдете спокойни за резултатите. Отпушваме още вани, щрангове, миялни и перални машини, както и всички други уреди, свързани с ВиК мрежата, при които би могъл да възникне такъв проблем.

Нашият екип разполага с най-ново професионално оборудване и машини за всякакви типове отпушвания. Служителите ни могат да се справят с всяка една ситуация, свързана със запушване, бързо и без проблем.

Без значение за какви мащаби се касае отпушването – за малки или големи тръби, от къси до дълги, PVC или друг тип тръби, ние ще ви съдействаме с отпушването им.

Ескпресни услуги по отпушване от ТуБо

Изберете професионалисти с дългогодишен опит и разполагащи с нужната квалификация. Потърсете ни, когато се касае за една и/или няколко от следните типове услуги:

Plumber repairing sink

Отпушване на канали

Справяме се всякакви типове запушвания, независимо къде са локализирани в канализационната мрежа.

Hes a pro at plumbing. Shot of a plumber fixing a pipe

Отпушване на тоалетни и мивки

Ще отстраним проблема със запушените мивки, тоалетни и канали в банята бързо, лесно и безпроблемно.

light-green-house-facade-with-visible-roof-soffit-2022-11-10-18-01-47-utc

Отпушване на водосточни тръби и улуци

Друга наша услуга, свързана с отпушвания, е тази за водосточните тръби и улуци. В резултат на дългогодишната си експлоатация същите в даден момент се запушват, което възпрепятства нормалните им функции.