Локализиране и отстраняване на ВиК течове

Появата на течове е сериозен проблем на ВиК инсталациите, с който се сблъскват много жилища от различен тип – къщи и апартаменти. Обикновено са резултат от амортизирането на ВиК инсталацията, която, въпреки здравината и устойчивостта си, в даден момент бива компрометирана. Тръбите и/или различни монтажни компоненти, които ги свързват, дефектират и започват да изпускат вода. Това налага тяхната замяна и/или допълнителен ремонт.

В какво могат да се изразяват течовете във ВиК мрежата и защо е важно да се реагира бързо?

Състоянието изисква бърза и адекватна намеса от страна на специалисти по ВиК поддръжка и ремонт, за да се минимизират щетите по инфраструктурата на сградата.

Нещо повече – когато се касае за поява на теч в системата, локализиран след водомера, това ще повлияе негативно и върху сметките ви за консумация на вода.

В случай че течът се появи в канализационната система, съществува риск от разпространението на болести и поява на неприятни миризми, пораждащи дискомфорт за живущите в жилището.

Когато течовете се появят на места, които са труднодостъпни и неоткрити (в стената, пода, тавана и т.н.) и/или биват твърде малки и незабележими, нуждата от професионално съдействие е ключово.

Бързо установяване и отстраняване на течове от ТуБо

Ние предоставяме комплексни решения по локализиране и отстраняване на течове от всякакъв тип – теч по водомери, тоалетни казнччета, мивки, санитарно-хигиенни електроуреди и всички други, част от ВиК инсталацията.

Разполагаме с целия инструментариум и оборудване от най-висок клас, за да локализираме иначе труднодостъпни и видими с просто око течове във ВиК мрежата. В комбинация с експертизата, с която разполага екипът ни за отстраняване на ВиК аварии, можете да бъдете сигурни, че ще реагираме бързо и адекватно за решаването на проблема.

Индикациите за наличие на теч могат да бъдат видими, а в някои случаи и труднозабележими. Ако плащате твърде високи сметки за вода, вероятността да има теч в системата не е изключена. Появата на влажни петна по стените е сигурен индикатор за теч, който налага експресна професионална намеса.

В случай че забележите, че нещо във ВиК системата не е наред, обърнете се към нас! Ние сме на линия по всяко време!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС СЕГА

Професионални ВиК услуги

Извършваме целия набор от ВиК дейности по ремонт и поддръжка, от които имат нужда съвременните домакинства. Изграждане на инсталации, осъществяване на ремонтни и монтажни работи, подмяна на стари тръбопроводи и отделни компоненти, част от водопреносната мрежа.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС СЕГА