Отпушване на улуци

Улуците са неразделна част от отводнителната система на покривната конструкция на всяка съвременна сграда. Те имат важната функция да отведат водата от покрива по водосточните тръби надолу, за да се предпази фасадата на сградата и основите ѝ от натрупване на влага.

Защо улиците се запушват?

Фактът, че улуците не са защитени по никакъв начин, а са директно изложени на навявания, дъждове, снегове и т.н., ги прави особено уязвими по отношение попадането на различни мръсотии в тях. Натрупват се листа, пясъци, камъни, слама и какво ли още не, довяно от вятъра или пък пренесено от птиците, за част от които покривите често са и убежище.

Всички тези фактори предполагат нарушаване функционалността на отводнителната покривна система. При продължаващо запушване съществува риск от компрометиране здравината на цялата сграда, включително и основите ѝ. Ето защо в този случай е от изключителна важност да се обърнете към специалисти по отпушване на улуци.

Защо да се доверите на професионални услуги по отпушване на улуци?

В ТуБо имаме на разположение специализирана група от експерти по отпушване на улуци и водосточни тръби. Те разполагат с цялото оборудване, включително и специализирана екипировка за безопасно катерене по покриви на сгради.

В общия случай обаче препоръчваме това да се случи преди началото на есенно-зимния период и след приключването му. Както сами се досещате, по този начин ще осигурите безпрепятствената работа на водотделителната покривна система именно когато функциите ѝ са ви най-необходими.

Можете да се обърнете към услугите по всяко време на годината, в случай че възникне аварийно запушване на улуците и/или водосточните тръби. Експертите ни ще се отзоват своевременно на получен сигнал за отпушване на улуци, водосточни тръби, канали и т.н.

Нашият основен приоритет са вашите удобство и комфорт. При нас получавате

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС СЕГА

Професионални ВиК услуги

Извършваме целия набор от ВиК дейности по ремонт и поддръжка, от които имат нужда съвременните домакинства. Изграждане на инсталации, осъществяване на ремонтни и монтажни работи, подмяна на стари тръбопроводи и отделни компоненти, част от водопреносната мрежа.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС СЕГА