Отпушване на водосточни тръби

Още една сфера на дейност, в която е специализирана дейността ни, е отпушването на водосточни тръби на различни жилищни и промишлени сгради.

Водосточните тръби имат важно предназначение за всяка съвременна сграда. Те отвеждат събраната в улуците вода по ефективен начин, недопускайки контактът ѝ с фасадата на сградата. По този начин се предотвратява преждевременното увреждане на сградата – износване на боя, мазилка и т.н.

Защо водосточните тръби се запушват и до какви проблеми може да доведе запушването им?

Водосточните тръби са подложени на изключително екстремни условия, предвид основната си функция – да отведат събралата се вода в улуците. Много често в тях попадат листа, слама, прах, а и много други отпадъци. Когато в улуците се събере и вода, вследствие на обилни валежи, която отива към водосточните тръби, е много вероятно част от тези замърсявания и/или предмети да попаднат именно в тръбите.

Това ще възпрепятства проходимостта на тръбата, което ще доведе до невъзможност водата да бъде отведена успешно. Вследствие на това водата ще започне да прелива от улуците и функцията им практически бива компрометирана.

Ето защо е важно да се грижите за това водосточните тръби, а и улуците, да са чисти 100% функционални.

Доверете се на експертите в отпушването на водосточни тръби

Отпушването на водосточни тръби не е работа за всеки. Освен че е необходима специализирана техника, важни са и алпинистките умения на извършващите отпушването. Често водосточните тръби са разположени на различна височина, което изисква специален подход с цел гарантиране безопасността на извършващия отпушването.

Нашите екипи имат цялата техническа обезпеченост, притежават нужните умения и могат да ви предоставят услугата отпушване на водосточни тръби. Гарантираме професионално отношение, качество на предоставяната услуга и максимално кратки срокове за изпълнение.

Дежурните ни екипи са на линия всеки ден, по всяко на време на денонощието, за да ви окажат нужното професионално съдействие! Обадете ни се сега!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС СЕГА

Професионални ВиК услуги

Извършваме целия набор от ВиК дейности по ремонт и поддръжка, от които имат нужда съвременните домакинства. Изграждане на инсталации, осъществяване на ремонтни и монтажни работи, подмяна на стари тръбопроводи и отделни компоненти, част от водопреносната мрежа.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС СЕГА