Дейности по монтаж и демонтаж на отоплителни тела

Отоплителните тела са неразделна част от отоплителните инсталации на всяко съвременно жилище и/или промишлена сграда. ТуБо осъществява монтажни и демонтажни дейности на различни отоплителни тела според вашите нужди.

Професионални услуги по монтаж и демонтаж на отоплителни тела

Радиаторите, глидерите, котлетата и т.н. са отговорни за осигуряването на топлинен комфорт в помещенията, в които са инсталирани. От правилния им монтаж зависят също тяхната ефективност и дълъг експлоатационен живот.

Монтажът и демонтажът на отоплителни тела са ключови дейности, които се налагат по различни причини. Най-често при извършване на определени ремонти работи, разместване, ремонт, реконструкция на отоплителните тела и свързаните с тях компоненти.

Към специалистите на ТуБо можете да се обърнете по всяко време, в случай че имате нужда от професионално съдействие за монтажни и/или демонтажни дейности. Ще ви съдействаме за преместването на различни видове радиатори (чугунени, алуминиеви и т.н.), добавянето на глидери и/или всякакъв тип реконструкции, касаещи оптималната функция на отоплителните тела и системата ви.

Независимо какво налага монтажа/демонтажа на отоплителните тела, важно условие е да се доверите на професионалисти при изпълнението на дейността. Разчитайте на качествено изпълнение на тази и ред други дейности, свързани с функционирането на отоплителните инсталации и дома, както се доверите на ТуБо.

Смяна на отоплителни тела, монтаж и демонтаж с гарантирано качество на услугата

При извършваните от нас услуги залагаме само на висок клас сертифицирани материали и компоненти, предлагани от утвърдени производители в бранша. Извършваме всички видове ремонтни, монтажни и демонтажни дейности на отоплителни тела.

Гарантираме за качеството на предлаганата от нас услуга. Можете да сте спокойни, че всички дейности, поети от нас, ще се реализират в кратки срокове и на най-добра цена. Разполагаме с дежурни екипи, които ще се отзоват на сигнала ви своевременно.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС СЕГА

Професионални ВиК услуги

Извършваме целия набор от ВиК дейности по ремонт и поддръжка, от които имат нужда съвременните домакинства. Изграждане на инсталации, осъществяване на ремонтни и монтажни работи, подмяна на стари тръбопроводи и отделни компоненти, част от водопреносната мрежа.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС СЕГА