Отстраняване на аварийни ремонти в отоплителните системи

Отоплителните инсталации включват в системата си не един или два компонента. В даден момент от експлоатационния им живот един или няколко от тях дефектират. Това води до нарушаване функционалността на системата. Оттук се поражда и сериозен дискомфорт за домакинствата, тъй като липсата на топлина и/или топла вода особено през зимния период е голям проблем.

При авария в отоплителната система нуждата от съдействие от страна на специалист има ключово значение. Ние от ТуБо сме насреща 24/7, за да се отзовем при възникване на авариен ремонт в отоплителната инсталация от каквото и да е естество.

Какви са най-честите аварии в отоплителните инсталации?

Авариите могат да се появят в много и различни компоненти на системата, но практиката е доказала, че най-често засегнати са области като котлета, тръбопроводи и радиатори. Проблемите най-често се касаят за течове от тръби, разширителни съдове, вентили, фитинги, кранове и т.н. В някои случаи има нужда от обезвъздушаване на системата, доливане на топлоносител, източване и повторно пълнене и т.н.

Независимо какъв тип ремонтна нужда възниква и по кое време на денонощието се е появила, нашите дежурни екипи са насреща. На разположение са електротехници и водопроводчици, които могат да реагират своевременно и да ремонтират професионално всяка засегната част от отоплителната ви инсталация.

Експертно ремонтиране, профилактика и поддръжка на на отоплителни инсталации от ТуБо

Нашите експерти осъществяват още планова профилактика и периодична поддръжка на отоплителната ви инсталация. Тези дейности са препоръчителни с оглед на това да се  минимизира рискът от поява на проблеми в работната ѝ ефективност чрез превантивна замяна на износени материали, компоненти и други, част от отоплителната инсталация.

Гарантираме за професионализма на своите работници и служители на терен, както и за качеството и надеждността на използваните материали и работната им издръжливост. Доверявайки ни се, получавате коректно отношение и най-добри цени за типа услуги, в които сме специализирани.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС СЕГА

Професионални ВиК услуги

Извършваме целия набор от ВиК дейности по ремонт и поддръжка, от които имат нужда съвременните домакинства. Изграждане на инсталации, осъществяване на ремонтни и монтажни работи, подмяна на стари тръбопроводи и отделни компоненти, част от водопреносната мрежа.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС СЕГА