Комплексни решения за отопление в София

Ние можем да ви съдействаме за всяка дейност, свързана с отоплителните инсталации в жилището ви – изграждане на цялостна инсталация, аварийни ремонти, дейности по монтаж на отоплителни тела, пълнене и източване на инсталации, изграждане на локално парно.

Доверете се на специалистите

ТуБо има дългогодишен опит и разполага с екип от висококвалифицирани експерти, които ще ви съдействат на всеки един етап от проектирането, изграждането, монтажа и ремонта на отоплителните ви инсталации.

За какъв тип услуги, свързани с отоплението, да ни потърсите?

Специализирани сме в предоставянето на широка гама от услуги, касаещи правилното и безпроблемно функциониране на отоплителните системи у дома.

Можем да ви бъдем полезни, в случай на нужда от първоначално изграждане на отоплителни инсталации, независимо от големината, сложността и спецификите им.

Отзоваваме се своевременно при възникнала нужда от отстраняване на аварийни ремонти, които могат да предизвикат дискомфорт и/или материални щети в жилището ви.

Ще ви съдействаме и в случай че се нуждаете от експерт, който да се заеме с монтажа на различните отоплителни тела. Занимаваме се още с изграждане на локално парно, както и обезвъздушаване, пълнене и източване на отоплителни инсталации.

Radiant Floor Heating Installation Heating System.

Изграждане на инсталации

Аварийни ремонти

Монтаж на отоплителни тела

heating-radiator-2021-08-26-15-36-45-utc

Пълнене и източване на инсталации

Hydraulic Heating Pipes

Изграждане на локално парно

Качество, бързина и професионализъм от ТуБо

Оценявайки важността от оптималното функциониране на отоплителните ви системи, екипите ни са на разположение 24/7, за да реагират при повреди и всякакъв друг тип нужда от съдействие в областта.

Водопроводчици и електротехници са на линия, за да ви предложат безкомпромисно качество, бърза реакция и професионализъм.

Освен при необходимост от отстраняване на аварийни повреди, можете да се възползвате и от услугите ни за проектиране и изграждане на отоплителни инсталации, тяхната поддръжка и профилактика.

Ние ще ви консултираме за избора на най-добрия вариант за отопление на дома ви, в случай че се касае за изграждането му от нулата, като ще се съобразим с индивидуалните ви потребности.