Професионални услуги по ВиК подмяна на компоненти и материали

За да се гарантира изправността на ВиК системата в рамките на отделните жилищни единици, важна роля има навременната поддръжка и замяна на амортизиралите се компоненти и материали. Ние извършваме комплексни услуги по ВиК подмяна на водомери, кранове, смесители, батерии, щрангове и други.

Колко важна е ВиК смяната на компоненти и материали и кога се налага?

ВиК инсталациите се проектират и изграждат с идеата да служат на ползвателите си години наред. Дори и отлично проектираната и професионално изградена ВиК система  обаче в даден момент се износва. Всеки един съставляващ я компонент в резултат на интензивния си експлоатационен живот дефектира. В някои случаи конкретната част може да се ремонтира, в други се налага замяната ѝ с чисто нова.

На една част от елементите във ВиК мрежата следва да се гледа като на консумативи, които се сменят в значително по-кратки срокове от други. Такива например са крановете, смесителните батерии, душовете, щранговете. Други, като някои тръби в инсталацията, водомерите, маркучи, свързани към електроуредите у дома, се сменят доста по-рядко.

Ние гарантираме за качеството на новопоставените компоненти и материали във ВиК мрежата, когато се налага тяхната замяна. В комбинация с професионалното изпълнение на услугата, можете да сте сигурни, че ще ви предложат дълъг експлоатационен живот и функционалност.

ВиК смяна от ТуБо

ТуБо обединява екип от опитни водопроводчици, които ще направят необходимата подмяна на един и/или няколко компонента, за които това се налага. Ние ще осигурим целия набор от материали, съобразно индивидуалните специфики на ВиК мрежата, за да направим подмяната. Обезпечени сме с нужната техника и оборудване и реагираме в кратки срокове.

Подменяме всички видове тръби, връзки, както и кранове, смесители, мивки, душове и т.н., при това на изгодни цени. Качеството на получаваната услуга е гарантирано, а вашите усилия се изчерпват с това да направите заявка за ВиК смяна към нас. На линия сме всеки ден и по всяко време на денонощието, за да отреагираме на сигналите ви за аварийни ремонти.

Осъществяваме подмяна на отделни компоненти и материали в едно помещение, а при нужда – можем да съдействаме и за подмяната на елементи във цялата водопреносна и канализационна система.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС СЕГА

Професионални ВиК услуги

Извършваме целия набор от ВиК дейности по ремонт и поддръжка, от които имат нужда съвременните домакинства. Изграждане на инсталации, осъществяване на ремонтни и монтажни работи, подмяна на стари тръбопроводи и отделни компоненти, част от водопреносната мрежа.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС СЕГА