Всички видове ВиК ремонти

Дори и най-високият клас електроуреди, свързани с ВиК мрежата, се повреждат. Същото важи и за цялостна инсталация по водоснабдяване на жилището ви. Ние ще ви окажем нужното професионално съдействие за всеки тип ВиК ремонт, възникнал в ежедневието.

Какви ВиК ремонти извършва ТуБо

Можем да ви предложим отличните решения при нужда от ремонт на бойлери, ВиК инсталации, тоалетни казанчета, водостоци, кранове и други.

Фиксираме и отстраняваме максимално бързо всички повреди по ВиК системата и уредите, включени в нея. В работата си залагаме на профеисонализъм и качество, тъй като гарантираме за направения ремонт и използваните за целта нови компоненти и материали.

plumber

ВиК инсталации – ремонт

ВиК инсталациите сами по себе си представляват сложни системи, които имат жизненоважно значение за всяко съвременно домакинство. Този тип инсталации са подложени на интензивно натоварване и висока степен на амортизируемост с годините, които рано или късно водят до неотложната нужда от ремонт

basin

Ремонт на батерии и смесители

Този тип консумативи са едни от най-често използваните в съвременните бани, кухни, тоалетни и т.н. В резултат на продължителната им експлоатация те много често се повреждат. Това налага техният ремонт и/или замяна с нови.

toilet

Ремонт на тоалетни казанчета

Проблеми като дефектирали компоненти на тоалетните казанчета, постоянен теч и други повреди са често срещани в практиката ни. Ние можем да ви съдействаме с отстраняването им, като локализираме причините, ремонтираме и/или подменим дефектиралите части.

shower

Ремонт на душове

Различните видове душове са друг задължителен елемент, присъстващ във всеки санитарно-хигиенен кът днес. Независимо колко висок клас от този тип продукти използвате у дома, в даден момент те се износват, което налага намесата от страна на специалист. Било то за монтирането им или пък ремонта им – ние сме насреща.

Защо да се доверите на специализираните ни услугите за ВиК ремонти?

Обединяваме екип от опитни специалисти в областта на ВиК услугите, които могат да се справят с всеки възникнал проблем по водопреносната и/или канализационна мрежа. Предлагаме експресна и цялостна услуга на достъпни цени.

Можем да ви съдействаме за извършването на комплексен набор от ремонтни услуги по тръбни мрежи, течове с различни размери и всякакви инсталационни неизправности. Ще заменим всяка дефектирала част с нова, за да възстановите нормалната функция на ВиК мрежата.

Не по-малко проблеми създават и улуците и водостоците, част от жилищните сгради. Те също са подложени на амортизация с годините, като определени части от тях се повреждат и създават предпоставка за неправилното им функциониране. Нашите специалисти са готови да ви съдействат и при такъв тип повреди.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС СЕГА

Професионални ВиК услуги

Извършваме целия набор от ВиК дейности по ремонт и поддръжка, от които имат нужда съвременните домакинства. Изграждане на инсталации, осъществяване на ремонтни и монтажни работи, подмяна на стари тръбопроводи и отделни компоненти, част от водопреносната мрежа.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС СЕГА