ВиК монтажи от ТуБо

Независимо дали става въпрос за планов, или авариен ремонт у дома, подмяна на старата ВиК инсталация и инсталирането на нова такава, ние от ТуБо сме насреща. Възползвайте се от широка гама от услуги по ВиК  монтажни работи, отличаващи се с прецизност и надеждност.

ВиК монтажи отКакви ВиК монтажи извършваме?

Извършваме всички видове монтажни дейности, от които съвременните домакинствата имат нужда. Част от услугите ни по монтаж на ВиК включват:

shower

Монтаж на различни видове кранове, душове, смесители, водни батерии

washing-machine

Професионално свързване на перални, съдомиялни и водомери към ВиК инсталацията

toilet

Монтиране на тоалетни казанчета, чинии, мивки и душ кабини

water-pipe

Инсталиране на връзки за чиста вода и монтаж на тръби и компоненти, предназначени за отпадните води

Когато се доверявате на специалисти в областта на ВиК услугите, можете да сте сигурни, че електроуредите ви са монтирани правилно и не съществува риск за използващите ги. Те ще функционират пълноценно и ще ви служат за продължителен период от време. Целият набор от дейности, свързан с монтажните дейности на вашите водопреносни и канализационни системи, оставете на професионалистите в областта.

Защо да изберете ТуБо в предоставянето на услугата ВиК монтажи?

Ние сме фирма с дългогодишен опит в осъществяването на монтажни работи, свързани с ВиК инсталациите, необходими на всяко съвременно жилище. Нашият екип разполага с широк набор от специализирана техника и оборудване, за да осъществи монтажа на всякакъв тип компоненти, тръби, електроуреди и други – част от ВиК мрежата.

Зад гърба си имаме стотици реализирани проекти в областта. Освен това, нашите служители са насреща, за да ви съдействат, когато трябва да се инсталират мебели за баня, модулни системи за тоалетни, душове и т.н. с различни специфики, механизми и съобразно вашите индивидуални нужди.

Работим бързо и с внимание към детайла, предлагаме и изключително достъпни цени спрямо типа услуги, в които сме специализирани. Гарантираме за качеството на реализираните от нас монтажни дейности по ВиК системите във вашето жилище. Можете да бъдете спокойни, че след нашата намеса ще можете да използвате всички съвременни електроуреди, санитарно-хигиенния си кът, кухнята и мокрите помещения у дома безпроблемно, пълноценно и 100% безопасно.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС СЕГА

Професионални ВиК услуги

Извършваме целия набор от ВиК дейности по ремонт и поддръжка, от които имат нужда съвременните домакинства. Изграждане на инсталации, осъществяване на ремонтни и монтажни работи, подмяна на стари тръбопроводи и отделни компоненти, част от водопреносната мрежа.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС СЕГА