Цялостно изграждане на ВиК инсталации

Търсите изпълнител, който да се заеме с изграждането на нови ВиК инсталация за жилището ви? Значи сте на правилното място. ТуБо предлага комплексни услуги по проектиране и изграждане на ВиК инсталации за различни по големина и архитектурни особености сгради.

Защо нуждата от професионално изграждане на ВиК мрежа е наложително?

Изграждането и оптималното функциониране на ВиК инсталациите е сложен процес, с който не всеки може да се справи. Нужни са набор от измервания, вземане под внимание на различни фактори, използване на специализирана техника, оборудване, специфични познания.

На всички тези изисквания отговарят специалистите на ТуБо. Ние предлагаме комплексни решения за изграждане на ВиК мрежи, осъществявани под ръководството на инженери, проектанти и монтажници, разполагащи с нужната ВиК експертиза за целта.

За да се гарантира професионалното изпълнение на проекта и за да ви служи системата дълго и безпроблемно, е важно същата да бъде поверена на конкретните специалисти в областта. Независимо дали става въпрос за подмяна на старата ВиК мрежа, реновирането ѝ, и/или изграждането ѝ от самото начало, професионалното изпълнение има определящо значение.

Професионално изграждане на ВиК инсталации от ТуБо

Ние разполагаме с необходимия ресурс за инсталирането на ВиК мрежи от нулата за вашето ново жилище. Екип от проектанти ще извърши всички видове измервания, съобразно специфичните особености на сградата и разположението на отделните помещения, до които следва да се прекара вода.

Всички дейности по проектиране и монтаж на ВиК системи са съобразени с действащите нормативни правила и инженерингови изисквания.

Ние осигуряваме целия набор от тръби, връзки, отделни компоненти и т.н., които следва да бъдат интегрирани в единна и функционално работеща ВиК инсталация. Наборът използвани материали отговаря на високи изисквания за качество и е сертфиициран съгласно прилаганите от производителите стандарти за качество и надеждност.

За монтажа  на всички нужни компоненти, съгласно разработения индивидуален проект за ВиК изграждането, ще се погрижат квалифицирани водопроводчици с дългогодишен опит в своята сфера.

В случай че имате допълнителни въпроси за услугата ВиК изграждане, предлагана от ТуБо, свържете се с нашите консултанти! Ще изготвим индивидуална оферта за изграждане на ВиК мрежа, съобразена с нуждите и възможностите ви.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС СЕГА

Професионални ВиК услуги

Извършваме целия набор от ВиК дейности по ремонт и поддръжка, от които имат нужда съвременните домакинства. Изграждане на инсталации, осъществяване на ремонтни и монтажни работи, подмяна на стари тръбопроводи и отделни компоненти, част от водопреносната мрежа.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС СЕГА