Комплексни услуги за ВиК мрежи

Екипът ни е съставен от група тесни специалисти в областта на ВиК услугите с дългогодишен опит. Ще отговорим на търсенето ви за осъществяване на качествени услуги за монтаж, ремонт, подмяна и/или изграждане на водопреносни мрежи от нулата.

В кои случаи да потърсите услугите на ТуБо?

Бойлерът ви се е повредил, кранът на мивката не работи, казанчето на тоалетната е дефектирало, нуждаете се от професионално съдействие за монтажа на перални, съдомиялни, водомери, душове и други подобни?

Не е необходимо да сте специалисти в областта, нито пък да разполагате с инструменти и/или техника за целта. Нашите професионални услуги са предназначени точно за вас, когато възникне нуждата от решаването на подобен проблем.

Без значение дали се касае за подмяна на стара водопреносна мрежа, локализиране и отстраняване на текущи течове, или бърза реакция при внезапно възникнала авария – ние сме насреща по всяко време на денонощието, всеки ден в годината.

Експресни ВиК услуги за вашия комфорт

Служим си с модерна техника и оборудване, с които можем да ви представим високо качество на услугата, при това за кратко време. С нас си спестявате усилия, средства и време.

Hes a pro at plumbing. Shot of a plumber fixing a pipe

Ремонтни дейности по ВиК

Потърсете ни, в случай че водопреносната мрежа има нужда от спешен ремонт, за да се минимизира повреждането ѝ и появата на течове, които ще нанесат материални щети по архитектурата на сградата.

Plumber and the Bathroom

Монтажни работи по ВиК

Ще ви съдействаме за всички видове монтажни дейности, свързани с ВиК системите на жилището ви. По този начин ще ви спестим дискомфорта, който може да бъде породен при невъзможност за използване на санитарно-хигиенните части у дома и/или пък набора от електроуреди, използвани от съвременното домакинство.

Plumber fixing a sink at home

Локализиране и отстраняване на течове

Разполагаме с модерна техника, с която ще локализираме появил се теч и ще направим всичко нужно за отстраняването на същия. Спестете си средства за допълнителни ремонти като се обърнете към нас веднага след установяване на теч и/или друг проблем с водопреносната мрежа.

Смяна на ВиК компоненти

ВиК системите са подложени на интензивна употреба, което води до износване на отделни компоненти от нея. Ние ще погрижим за тяхната подмяна в кратки срокове и на достъпни цени спрямо спецификите на услугата.

Hydraulic Heating Pipes

Цялостно изграждане на ВиК инсталации

Занимаваме се и с проектиране и изграждане на ВиК системи, когато става дума за нови жилища и/или пък подмяна на старата водопреносна мрежа в цялост.